Doorgaan naar hoofdcontent

"Met wie spreek ik...."

Hallo blogvriendjes....,
Voel me gelukkig langzaam weer wat beter, nog wel flink verkouden.
Ach komt goed.

Wat een onwijs leuke berichtjes heb ik gekregen op mijn twee blogberichten.
Mijn HipHoi blog heeft ook al een paar volgers.... maar ja wil wel naar de 50 volgers toe natuurlijk. Dus hoop dat nog meer van jullie mee willen gaan doen en je maakt uiteraard kans op die leuke Candy.

Super leuk om alle reacties weer te lezen op mijn kaartjes die ik weer gemaakt had. Ik probeer iedereen elke keer persoonlijk terug te berichten, altijd leuk om te doen.

Morgen weer lekker naar mijn klasje met alle lieve kindjes, weer zin in.

Nu over naar mijn volgende kaartje die ik vandaag gemaakt heb. Dit keer had het blog van "Cards & Scrap Challenge" (elke kaart een feestje) een onwijs leuke opdracht. Namelijk "Met wie spreek ik?..." Wilde dus iets met een telefoon erin verwerken. Heb geen stempeltje, dus even zoeken op het internet. Toen vond ik het leuke plaatje van Beertje Paddington. Het plaatje uitgeprint en ingekleurd met mijn Derwent potloden. Gelukkig heb ik nu met het uitproberen hiervan direct gemerkt dat de inkt niet vlekt... dus dit kan ik vaker doen :).
Heb de tekst "Snel eens afspreken?" erbij gestempeld. Wel toepasselijk.
Even een close-upje van mijn beertje :).

Met deze kaart doe ik mee aan de Challenge van:

Dat was mijn kaartje weer voor vandaag. Wil jullie allemaal nog een fijne avond wensen en als je het morgen leest.... dan natuurlijk nog een fijne dag.

Uiteraard ben ik natuurlijk weer benieuwd naar jullie altijd weer leuke en lieve reacties en misschien ook wel weer tips... want ook die zijn altijd welkom. 

Liefs Antoinette 


Reacties

 1. Wat een lief kaartje Antoinette.
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje, Antoinette!
  Leuk dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattig kaartje Antoinette, ja en wie niet sterk is moet slim zijn he? leuk dat beertje Paddington, succes met de challenge, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel leuk uit met deze Paddington en leuk in gekleurd.
  Fijn dat je meedoet met Cards & Scrap Challenge.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart erg mooi ook van kleuren.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Antoinette,

  Je kaartje is heel schattig.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAt een leuk ,lief en vrolijk kaartje! Bedankt voor het meedoen bij Cards&Scrap! Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt Antoinette, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. As a child of God, I am greater than anything that can happen to me.Peadiatric Intensive Care Unit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou van beertje paddington dus ook van jou kaart!
  Gezellig dat je meedoet met Cards en Scraps!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 
Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 
Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 
Wat heb ik zoal gebruikt:
2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/
De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a4-mixed-…

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen. 
Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan. 

Dit is mijn uitwerking geworden. 

Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/

De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/

De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/

De rechter pagina van mijn journal.

Bij deze close-up…