Doorgaan naar hoofdcontent

Gieter......

Hallo allemaal,
Vanavond heerlijk gefreubeld bij mijn moeder. Zelf moest ik mijn gieter cadeau tasje nog afmaken voor de Duo Challenge van het Duo Challenge Blog.
Dit was een super leuke opdracht zeg, heb hem met heel veel plezier gemaakt.
De gieter staat weer mooi te pronken op mijn kast :).
Heb de lieve magnolia stempel (ook weer gekocht van HobbyJanet) heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden. Blijft echt zo leuk om te doen. Zelfs mijn moeder heb ik vandaag zover gekregen om lekker te gaan kleuren met de potloden.
Heb een venstertje erin geplakt, zodat als ik iets in het gietertje wil doen.... het er ook in blijft zitten.
Wat zit Tilda heerlijk......
Wat leuke bloemetjes, een vogeltje en een groen takje..... staat erg vrolijk.
Nog even een foto vanaf de zijkant.... zo kun je goed zien dat je de gieter echt als cadeau verpakking kunt gebruiken. Zo leuk.

Met deze gieter doe ik dus mee met Duo Challenge 27:

Wil jullie allemaal super bedanken voor de onwijs leuke reacties op mijn vorige kaartjes.
Zo leuk weer om te lezen. Zal jullie allemaal nog een persoonlijk stukje terug schrijven. Helaas heb ik hier nog geen tijd voor gehad.

Morgen avond gezellig naar de extra koopavond va Doe@Ding.... erg veel zin in. Altijd gezellig.

Liefs Antoinette

p.s. doen jullie al mee aan mijn CANDY?? Scroll... even naar beneden.

Reacties

 1. Hoi Antoinette, eindelijk heb ik je blog kunnen vinden nadat je je bij mij een tijdje geleden als volger had aangemeld. Als ik op je foto klikte kon ik je blog niet vinden. Leuk dat je me wilt volgen, ik heb me bij jou ook aangemeld.
  Ik heb even rond gekeken en je maakt leuke creaties. Deze gieter is geweldig.
  Groetjes en een prettig weekend, Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een enige gieter en leuk dat je zo samen met je moeder hebt gefreubeld!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke gieter heb je gemaakt Antoinette, ik vind het prachtig en zo leuk dat je samen met je moeder knutselt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 
Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 
Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 
Wat heb ik zoal gebruikt:
2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/
De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a4-mixed-…

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen. 
Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan. 

Dit is mijn uitwerking geworden. 

Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/

De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/

De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/

De rechter pagina van mijn journal.

Bij deze close-up…