Doorgaan naar hoofdcontent

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal,
Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl
Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 

Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 

Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 

Wat heb ik zoal gebruikt:

2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen:

De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen:
De overige materialen welke ik gebruikt hebt zijn hier te vinden:
Foam stempel bloem;

Distress inkt mini:

Tekststempel:


Uiteraard zijn alle artikelen te bestellen bij HipHoi:

Zoek je iets en je kunt het niet vinden? Geen probleem want bij HipHoi bestellen ze het graag voor je. Mail gerust: info@hip-hoi.nl

Hoop dat jullie dit blogbericht nuttig vonden en jullie vooral op ideetjes heb gebracht. Uiteraard is het altijd leuk als jullie een berichtje voor mij achter laten op mijn blog, altijd leuk om te lezen. 

Tot de volgende keer.
Liefs Antoinette

Reacties

 1. Prachtig. Geweldige kleuren.

  XOXO Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om een album te maken van je hondje.
  De PL kaartjes zien er alvast veelbelovend uit.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Renate,
   We hebben al zoveel foto’s van onze pup.... dus gaaf om er een PL album van te maken. Dus zo af en toe een pagina maken. Bedankt voor je compliment.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen. 
Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan. 

Dit is mijn uitwerking geworden. 

Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/

De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/

De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/

De rechter pagina van mijn journal.

Bij deze close-up…