Doorgaan naar hoofdcontent

Woezel en Pip kaartje voor "Post voor Kanjers"

Hallo volgers van mijn blog....
Ook vandaag weer een berichtje van mij op mijn blog.
Heerlijk hoor zo een weekend lekker freubelen, was dit weekend niet helemaal fit. Beetje grieperig, maar freubelen doet mij dan wel weer goed.
Had weer een kaartje dat ik moest maken voor "Post voor Kanjers", dus die deel ik dan weer graag met jullie.
Dit kindje is fan van Woezel en Pip, dus weer een leuk plaatje gezocht op het internet en er zelf een 3d plaatje van gemaakt.
Hieronder het eindresultaat, ben er best wel trots op hihi:Mijn vorige kaart die ik gemaakt had voor een kanjer van Post voor Kanjers had ik jullie ook nog niet laten zien. Dus ook bij deze nog een foto:


Doen jullie trouwens allemaal al mee aan mijn Candy die ik weg geef bij 50 volgers van mijn Blog? Volgens mij niet. Lees het bericht hier een paar berichten onder voor wat je moet doen.

Ook geef ik nog een andere Candy weg, leuke Naam Haar speldjes. Dit is bij 50 inschrijvingen voor de nieuwsbrief van mijn webwinkel HipHoi. Zie ook dat bericht voor wat je moet doen. Heb er nog maar 5 nodig, dus deze gaat er bijna uit. Joepie!!!

Fijne zondag nog en tot mijn volgende blog bericht,
Liefs Antoinette
Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Luier Easel kaart....

Hallo lieve bloggers, Hier weer een berichtje en creatie van mij. Heb nu een heerlijk weekje vakantie, was ik ook echt wel aan toe. Dus deze week maar extra uit rusten, leuke dingen doen en vooral veel freubelen. Deze week heb ik zo een schattige kaart gemaakt, het is het maandpatroon van Ilonka's Kaarten en Tags Club. Vorige keer was dit de Hart Easel kaart die ook op mijn blog staat. Ze zijn zo gaaf om te maken. Deze maand is het een Luier Easel Kaart, ik heb er een meisjes kaart van gemaakt. Moet zelf zeggen dat ik het echt een dotje vind geworden hihi.


Heb een schattige stempel gebruikt van Forever Friends en ingekleurd met Distress inkt.
Je kunt je nog steeds opgeven voor mijn HipHoi Candy, lees het bericht hieronder hoe het werkt.
Fijne middag en avond nog en tot mijn volgende berichtje :) Liefs Antoinette

HipHoi DT creatie - zeg het met bloemen

Hallo allemaal, Wat leuk om weer een keer een blog bericht te maken voor jullie. Deze keer als DT lid van HipHoi. Ik mocht aan het werk met geweldig materiaal, een mooie stempel van Carabelle, het nieuwe merk dat HipHoi nu ook verkoopt. Hebben jullie al gekeken in de webshop naar deze geweldige stempels? Uiteraard heb ik niet alleen gebruik gemaakt van deze mooie stempel, maar ook van verschillende MASKS van Dutch Doobadoo. Deze maand was er weer veel moois uitgekomen van Dutch Doobadoo en hiervan heb ik ook een mask gebruikt, maar ook een oudere mooie mask zit in mijn nieuwe creatie verwerkt.
Hoe ben ik te werk gegaan: Als basis heb ik Fabriano Aquarel papier gebruikt. Dit werkt erg fijn voor het werken met inkt soorten en voor het werken met stempels. Op dit mooie papier heb ik de achtergrond gemaakt met twee stencils van het merk Dutch Doobadoo. Mask Art Bubbles A6 formaat uit de laatste van februari, hierbij heb ik ook de Mask Art Circle gebruikt. Deze heb ik bewerkt met Distress…

Rompertjes kaarten.....

Hallo lieve blog volgers, Daar ben ik weer..... veel gefreubeld in mijn vakantie maar nog niets daarvan op mijn blog geplaatst. Vandaag haal ik dus eventjes wat in :). Had wat geboorte kaartjes die ik moest maken, dus ik heb 2 kaarten in de vorm van een romper gemaakt. Deze had ik al eerder besteld bij Cards etc. Shop.
De volgende kaart heb ik gemaakt voor mijn dans juf :), zij is zwanger en verwacht een meisje. Het schattige stempeltje heb ik afgelopen woensdag gekocht, vond hem zo lief.... het is een stempel set van Penny Black. Heb het ingekleurd uiteraard weer met mijn Distress inkt. Met wat kleuren jullie je afdrukjes allemaal in? Ben wel benieuwd wat jullie zelf het fijnst vinden.
Hier zie je het afdrukje van dichtbij :). Het tweede rompertje heb ik gemaakt voor een vriendin van ons. Zij is bevallen van een dochter "Isabel". Vandaar dat ik ook haar naam met mijn Silhouette heb gesneden. Erg leuk om te doen weer. En nog eentje dan...... Dit waren dan mijn creaties weer, hope…