Doorgaan naar hoofdcontent

Kaart met een Sneeuwpop...... uitdaging

Hallo allemaal,
Op het blog van Elke Kaart een Feestje hadden ze weer een leuke uitdaging, dus ik dacht die ga ik proberen. Je moest een kaart maken naar aanleiding van een schets en het thema was "Sneeuwpop". Heb een leuk stempeltje gezocht van een sneeuwpop en deze ingekleurd met Distress Inkt. Leuke kleurtjes Decopapier gezocht en het kaartje in elkaar gezet. Hieronder kunnen jullie het eind resultaat zien van mijn kaartje met een Sneeuwpop. Zelf merk ik dat ik steeds meer leer door aan deze uitdagingen mee te doen, dus er gaan er vast wel nog meer volgen :).

Liefs Antoinette

Reacties

 1. Lekker vrolijk kaartje heb je gemaakt.
  Mooie kleuren gebruikt en een hele leuke sneeupop.


  Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van EKEF.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Antoinette,

  je kaartje voor de challenge is erg leuk geworden...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een schatje geworden Antoinette, mooie kleurtjes lekker winters.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart Antoinette.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje is super gelukt Antoinette, ik vind hem prachtig geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooi en vrolijk kaartje.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een leuke kaart gemaakt, Antoinette.
  Leuk dat je meedoet met de challenge bij EKEF.
  Groetjes, Ula

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 
Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 
Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 
Wat heb ik zoal gebruikt:
2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/
De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a4-mixed-…

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen. 
Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan. 

Dit is mijn uitwerking geworden. 

Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/

De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/

De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/

De rechter pagina van mijn journal.

Bij deze close-up…