Doorgaan naar hoofdcontent

HipHoi DT creatie - zeg het met bloemen

Hallo allemaal,
Wat leuk om weer een keer een blog bericht te maken voor jullie. Deze keer als DT lid van HipHoi.
Ik mocht aan het werk met geweldig materiaal, een mooie stempel van Carabelle, het nieuwe merk dat HipHoi nu ook verkoopt. Hebben jullie al gekeken in de webshop naar deze geweldige stempels?
Uiteraard heb ik niet alleen gebruik gemaakt van deze mooie stempel, maar ook van verschillende MASKS van Dutch Doobadoo. Deze maand was er weer veel moois uitgekomen van Dutch Doobadoo en hiervan heb ik ook een mask gebruikt, maar ook een oudere mooie mask zit in mijn nieuwe creatie verwerkt.
 

Hoe ben ik te werk gegaan:
Als basis heb ik Fabriano Aquarel papier gebruikt.
Dit werkt erg fijn voor het werken met inkt soorten en voor het werken met stempels.
 
 
Op dit mooie papier heb ik de achtergrond gemaakt met twee stencils van het merk Dutch Doobadoo.
Mask Art Bubbles A6 formaat uit de laatste van februari, hierbij heb ik ook de Mask Art Circle gebruikt. Deze heb ik bewerkt met Distress Ink, de mini's heb ik hier voor gebruikt.
 
 
Heb gekozen voor de volgende kleuren Distress Ink:
Festive Berries
Abandoned Coral
Peacock Feathers
Twisted Citron
 
De bloemen heb ik ook ingekleurd met de Distress Ink.

 

De geweldige stempel is van het mooie merk Carabelle Studio, ontworpen door Birgit Koopsen.
 
Hieronder de link naar de materialen welke ik gebruikt heb:

 

 
https://www.hip-hoi.nl/a-47806899/carabelle-studio/carabelle-stamp-a6-there-are-always-flowers-sa60178e/


https://www.hip-hoi.nl/a-47806279/gereedschap/fabriano-artistico-00301218/  

Dit zijn de kleuren welke ik gebruikt heb voor mijn creatie, maar uiteraard kun je kleuren kiezen welke jij mooi vind. De mini distress ink is te vinden in de webshop:

 
Dit zijn de beide mask stencils welke ik gebruikt heb:
 

In de webshop zijn allerlei mask stencils te vinden en uiteraard ook deze welke ik gebruikt heb:
 
Ben benieuwd wat jullie van mijn DT creatie vinden, altijd leuk om reacties te ontvangen.
Tot het volgende blog bericht, 
Groetjes Antoinette
 
 

Reacties

  1. Antoinette, ik vind de stempel erg leuk, super voor allerlei gelegenheden . Toppie creatie. :) Gr. Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk fleurig kaartje. Mooie kleuren­čśÖ

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk fleurig kaartje. Mooie kleuren­čśÖ

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 
Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 
Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 
Wat heb ik zoal gebruikt:
2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/
De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a4-mixed-…

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal,Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen. 
Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan. 

Dit is mijn uitwerking geworden. 

Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/

De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/

De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/

De rechter pagina van mijn journal.

Bij deze close-up…