Doorgaan naar hoofdcontent

Sol Dutch Doobadoo

Hallo lieve volgers....
Afgelopen woensdag heb ik weer meegedaan aan de Online Scrap van Dutch Doobadoo via hun Facebook pagina. Het is zo gaaf om haar mee te doen, voor mij alweer de 4de keer. Deze keer was hij best lastig, maar wel weer een echte uitdaging en die ga ik dan ook zeker niet uit de weg hihi.
 
Deze keer had je de Arrenslee mal van DDD nodig en iets van een doosje merci of dergelijke.
Helaas kon ik geen klein doosje vinden, dus zelf maar eentje uitgesneden met mijn Silhouette.
Dit kwam toch meer mooi van pas.
 
Het is mij niet gelukt om hem ook dezelfde avond af te krijgen, helaas.
Was al een tijdje niet helemaal fit en dan merk je dat je ook niet helemaal goed kan na denken.
Dus op mijn vrije donderdag lekker rustig afgemaakt.
 
Uiteindelijk ben ik erg tevreden op het resultaat, wat vinden jullie ervan?
 
Tot het volgende berichtje maar weer :).
 
Liefs Antoinette

Reacties

 1. Wat een mooie creatie heb je gemaakt leuk zo'n sleetje is een keer wat anders.

  groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Antoinette,
  Ik ben via-via op je blog gekomen en heb even heerlijk rondgesnuffeld. Wat veel moois!! Ben gelijk je volger geworden hoor.
  De arreslee hierboven heb je ontzettend mooi gedecoreerd, heel schattig met het olifantje op de kerstbal!
  Groetjes,
  Marleen
  http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zag je op mijn blog voorbij komen, leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten. en zo nieuwsgierig als ik ben, ben ik gelijk even een kijkje bij jou komen nemen, wat een leuke dingen maak jij en wat is je sol van DDBD goed gelukt. Ik had deze niet anders had ik zeker een keer meegedaan. Misschien de volgende SOL

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Antoinette,
  dat is lang geleden! Ik wist niet dat je ook een eigen blog had. Volgens mij was ik volger van HipHoi. Ik las dat je en nieuw blog hebt aangemaakt voor je webwinkeltje? Leuk dat je weer langskwam.
  Je arrenslee is echt heel leuk geworden! Knap om mee te doen aan de SOL.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Antoinnette,

  Prachtige SOL! Heel erg leuk met de arrenslee en de grote kerstletters, prachtig! Leuk dat je op mijn blog langs bent gekomen en volger bent geworden, welkom! Kom gerust nog eens langs, ga ik ook bij jou doen want jij maakt zoveel moois...

  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Rompertjes kaarten.....

Hallo lieve blog volgers, Daar ben ik weer..... veel gefreubeld in mijn vakantie maar nog niets daarvan op mijn blog geplaatst. Vandaag haal ik dus eventjes wat in :). Had wat geboorte kaartjes die ik moest maken, dus ik heb 2 kaarten in de vorm van een romper gemaakt. Deze had ik al eerder besteld bij Cards etc. Shop.
De volgende kaart heb ik gemaakt voor mijn dans juf :), zij is zwanger en verwacht een meisje. Het schattige stempeltje heb ik afgelopen woensdag gekocht, vond hem zo lief.... het is een stempel set van Penny Black. Heb het ingekleurd uiteraard weer met mijn Distress inkt. Met wat kleuren jullie je afdrukjes allemaal in? Ben wel benieuwd wat jullie zelf het fijnst vinden.
Hier zie je het afdrukje van dichtbij :). Het tweede rompertje heb ik gemaakt voor een vriendin van ons. Zij is bevallen van een dochter "Isabel". Vandaar dat ik ook haar naam met mijn Silhouette heb gesneden. Erg leuk om te doen weer. En nog eentje dan...... Dit waren dan mijn creaties weer, hope…

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

Luier Easel kaart....

Hallo lieve bloggers, Hier weer een berichtje en creatie van mij. Heb nu een heerlijk weekje vakantie, was ik ook echt wel aan toe. Dus deze week maar extra uit rusten, leuke dingen doen en vooral veel freubelen. Deze week heb ik zo een schattige kaart gemaakt, het is het maandpatroon van Ilonka's Kaarten en Tags Club. Vorige keer was dit de Hart Easel kaart die ook op mijn blog staat. Ze zijn zo gaaf om te maken. Deze maand is het een Luier Easel Kaart, ik heb er een meisjes kaart van gemaakt. Moet zelf zeggen dat ik het echt een dotje vind geworden hihi.


Heb een schattige stempel gebruikt van Forever Friends en ingekleurd met Distress inkt.
Je kunt je nog steeds opgeven voor mijn HipHoi Candy, lees het bericht hieronder hoe het werkt.
Fijne middag en avond nog en tot mijn volgende berichtje :) Liefs Antoinette