Doorgaan naar hoofdcontent

Lente Kaart.....

Hallo blog vrienden,
Daar is eindelijk weer een berichtje van mij. Heb niet zoveel achter mijn pc gezeten, maar gelukkig niet stil gezeten met kaarten maken. Dus komende tijd zal ik een aantal van die creaties gaan plaatsen :).
Hoe waren jullie Paasdagen? Ook zo heerlijk kunnen genieten. Zelf heb ik heerlijk rustig aan gedaan, uiteraard aan de freubel geweest. Afgelopen zaterdag nog naar de Hobbybeurs in Schiedam geweest, niet zo een druk bezochte beurs. Was er nog nooit geweest, dus dacht ik ga even een kijkje nemen. Zelf ben ik voor HipHoi een beetje aan het rondneuzen, wil ook op een aantal beurzen gaan staan. Goed voor de promotie en uiteraard erg leuk om te doen. Iemand nog tips voor leuke beurzen en wat nog een beetje betaalbaar is om te staan als beginnende ondernemer? :)
Heb gisteren een kaart gemaakt voor een uitdaging op het blog van "een Hoop Inspiratie Scrapkaarten Challenge", een foto inspiratie.
Deze kaart is naar aanleiding van een foto, zie hieronder:
Deze kaart wil ik ook mee laten doen op: "Ilonka's Kaarten en Tag club".
De opdracht hier was, maak een kaart met een stempel waar bloemen in voor komen. Gebruik de kleuren groen/geel. Dit stempeltje is 1 van mijn nieuwe magnolia stempels.... dus kwam erg mooi van pas.
Je krijgt al helemaal zin in de Lente toch? Mag ook wel een keertje.....

Wil bij deze ook mijn nieuwe blog vrienden welkom heten, gezellig dat jullie mij nu ook volgen.

Een dikke knuffel van Antoinette



Reacties

  1. hele leuke vrolijke kaart
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schattig kaartje, Antoinette...leuk gekleurd Edwinnetje met zijn narcis...de randpons heb je op een leuke manier gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Margreet,
      Bedankt voor je compliment. Ja schattig he die Edwin.... mijn eerste Edwin stempel is dit, had wel de baby versie :) maar niet deze. Nu kwam hij mooi van pas. Vond het ook wel leuk om die stans te gebruiken voor de rand.

      Verwijderen
  3. Wat is je kaartje superleuk en mooi geworden Antoinette, ik vind hem prachtig, zo leuk die Edwin met zijn narcis.
    Bedankt voor je deelname aan de challenge van EHI, helemaal leuk.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anita,
      Bedankt voor je lieve reactie. Dacht laat ik ook eens mee doen hier, dus denk dat ik vast vaker mee ga doen :).
      Liefs Antoinette

      Verwijderen
  4. wat een prachtig voorjaarskaartje, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een heel mooi voorjaarskaartje je krijgt zo zin in de lente.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een echte lentekaart, nu buiten ook nog en we zijn allemaal happy!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een vrolijk en gezellig kaartje heb je gemaakt !

    Bedankt voor je deelname aan de Challenge bij EHI ☺

    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Antoinette,
    enig dit voorjaarskaartje. Ik had Tilda al gezien met de narcis, maar Edwin nog niet... Leuk dat je meedoet met onze challenge van EHI!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Antoinette,

    Heel leuk, frisse en mooie kaart. Je krijgt er meteen een lentegevoel bij.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Antoinette, ik miste je al vrouwtje, Je kan ook niet alles te gelijk toch?
    Misschien kan je eens naar Rijswijk gaan, dat is altijd een druk bezochte beurs hoor. Het valt ook niet mee om je hoofd boven water te houden in deze tijd.
    Je kaart maakt het wel vrolijk op je blog, zo,n schatje heb je ervan gemaakt.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een prachtige kaart .
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige lentekaart groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuk vrolijk kaartje is dit .
    Gezellig dat je meedoet met de Challenge van EHI
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi lentekaartje, ik word er helemaal vrolijk van in deze koude periode. Fijn dat je meedoet aan de challenge van de EHI en gaarg tot een volgende keer.
    groetjes,
    Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een vorlijke lentekaart!
    Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog! Gezellig! Hartelijk dank voor je reactie!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij: www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio.  Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken.  Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk.  Wat heb ik zoal gebruikt: 2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/ De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mix

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal, Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen.  Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan.  Dit is mijn uitwerking geworden.  Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/ De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/ De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/ De rechter pagina van mijn journal. Bij d

HipHoi kit - september

Hallo allemaal, In september is er weer een super leuke HipHoi maandkit uitgekomen. Deze keer met de titel "Pink Rockabilly". Uiteraard heb ik een leuk inspiratie voorbeeld voor jullie gemaakt met deze kit.  Hopelijk krijgen jullie nu nog meer ideetjes wat je allemaal kunt maken met deze kit.  Heb je deze kit gemist? Hij is nog te bestellen, los of als abonnement.  Bij deze de directe link voor de losse kit: https://www.hip-hoi.nl/a-49540687/hiphoi-kits/pink-rockabilly-hiphoi-kit-september-2017-los/ Toch liever een abonnement? Mail ons dan even: info@hip-hoi.nl Zoals jullie zien heb ik ook de fuse gebruikt. Vergeet hem gewoon af en toe te gebruiken en dat is zonde. Vandaar nu weer uit de kast gepakt en aan de slag gegaan ;).  Bij het pakket zitten leuke tekstballonen van het leuke merk: Dutch Doobadoo. Heb mijn mini Distress inktjes erbij gepakt en de teksten een kleurtje gegeven. Zo kun je ze de kleur geven dat het best bij jou project past en dat is leuk. Uiteraard is zijn