Doorgaan naar hoofdcontent

Rompertjes kaarten.....

Hallo lieve blog volgers,
Daar ben ik weer..... veel gefreubeld in mijn vakantie maar nog niets daarvan op mijn blog geplaatst. Vandaag haal ik dus eventjes wat in :).
Had wat geboorte kaartjes die ik moest maken, dus ik heb 2 kaarten in de vorm van een romper gemaakt. Deze had ik al eerder besteld bij Cards etc. Shop.

De volgende kaart heb ik gemaakt voor mijn dans juf :), zij is zwanger en verwacht een meisje.
Het schattige stempeltje heb ik afgelopen woensdag gekocht, vond hem zo lief.... het is een stempel set van Penny Black.
Heb het ingekleurd uiteraard weer met mijn Distress inkt.
Met wat kleuren jullie je afdrukjes allemaal in? Ben wel benieuwd wat jullie zelf het fijnst vinden.

Hier zie je het afdrukje van dichtbij :).
Het tweede rompertje heb ik gemaakt voor een vriendin van ons. Zij is bevallen van een dochter "Isabel". Vandaar dat ik ook haar naam met mijn Silhouette heb gesneden. Erg leuk om te doen weer.
En nog eentje dan......
Dit waren dan mijn creaties weer, hopelijk vinden jullie ze weer leuk. Het is zo leuk om te maken, dus er zullen er vast nog wel meer aan gaan komen. Vandaag ga ik ook weer heerlijk aan de freubel.

Hebben jullie gezien dat de Candy er bijna uit gaat? Jaja heb al 48 volgers... zo happy. Dus binnenkort gaat hij eruit.... maar naar wie dat is nog de vraag :).

Lees jullie reacties weer graag,
Liefs Antoinette

Reacties

  1. Ohhhhhhhh wat zijn ze weer leuk geworden
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Antoinette, wat zijn dit leuke rompertjes. De ene heel toepasselijk voor de dansjuf en de andere heel persoonlijk met de naam erop. Superleuk! Ik kleur meestal met copic/flexmarkers. En soms met Derwentpotloden. Meer heb ik niet in huis maar de markers bevallen me uitstekend.
    Groetjes en een fijn weekend, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Wendy,
      Ja leuk he.... daarom was ik zo blij met die schattige ballet stempels :). Ze zijn zo schattig.
      Lees bij veel mensen op hun blog over Derwent potloden, is dit net zo iets als aquarel potloden of toch heel anders? Lijkt me leuk om ook eens andere technieken van inkleuren te gebruiken, vandaar.
      Liefs Antoinette

      Verwijderen
  3. Prachtige rompertjes heb je gemaakt en het meisje zo mooi ingekleurd.Een schatje is het geworden.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Joke,
      Weer heel erg bedankt voor je lieve complimenten. Altijd erg leuk om te lezen allemaal.
      Liefs Antoinette

      Verwijderen
  4. Wat een schattige romper-babykaarten en die stempel is idd. superleuk. Als ik kleur (doe ik eigenlijk te weinig) gebruik ik mijn derwent-potloden en soms ook distress-inkt. Vind ik allebei eigenlijk even leuk.

    Groetjes en fijn weekend,
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke romperkaarten, weer een ander patroon dan de rompertjes waar je sokjes hebt als mouwen, dit is een leuke variatie erop!
    Ik vind je stempel ook erg mooi ingekleurd! gaaf hoor!
    Fijn wekend.

    Liefs Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schattige rompertjes heb je gemaakt, echt heel mooi.
    Leuk dat je volger bij mij bent geworden, ik ga jou ook volgen, jij maakt ook mooie creaties.

    Groetjes ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, die rompertjes! Erg lief!

    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. dit zijn twee heel mooie kaartjes net echte rompertjes.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattige rompertjes heb je gemaakt Antoinette, zo ontzettend lief. Ik kleur in met flexmarkers en de paar copics die ik heb, met spectrum noir markers en sinds kort met de distress markers en distress inkt en ik vind alledrie helemaal fijn en ontspannend om te doen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat een dotjes van rompertjes Antoinette, ik denk dat jouw dansjuf een extra dansje voor je doet wanneer ze dit ziet ;-)
    Ben zojuist je 50e volgster geworden, oké, het is dan weliswaar geen 28 februari geworden, maar een paar daagjes later. Ben via via op je blog terecht gekomen en ga je graag volgen. Als je zin hebt, je bent ook bij mij van harte welkom hoor! Maak er een fijn weekend van, groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een leuk romper kaartje en wat een schattige stempel.
    ik kleur zelf met 3 verschillende technieken
    * copic markers
    * distress inkt
    * twinkling H2O
    die laatste is sinds kort wel mijn favoriete manier van kleuren
    kan erg goed in samenwerking met distress inkt en er verslavend

    groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij: www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio.  Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken.  Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk.  Wat heb ik zoal gebruikt: 2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/ De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mix

HipHoi DT creatie - Art Journal met Studio Light & Oxide

Hallo allemaal, Vandaag heb ik weer een leuke creatie mogen maken als HipHoi DT lid. Deze keer weer een creatie in mijn Art Journal. Zelf ben ik erg blij met een Art Journal, je kunt hierin allerlei artikelen uitproberen.  Nu heeft Studio Light onwijs leuke en mooie mixed media producten op de markt gebracht, daar ben ik dus ook mee aan de slag gegaan.  Dit is mijn uitwerking geworden.  Deze producten heb ik gebruikt van Studio Light. Uiteraard kun je de artikelen bestelling bij HipHoi: https://www.hip-hoi.nl/c-4150585/studio-light-mixed-media/ De pagina heb ik gemaakt met de geweldige Distress Oxide inkt. Wat is het toch een feestje om hiermee te werken. Lekker spelen met inkt en water.  Uiteraard is de Oxide inkt ook via HipHoi te bestellen: https://www.hip-hoi.nl/c-3848895/distress-oxides/ De linker pagina van mijn journal. Wil je ook een journal bestellen, uiteraard kan dit ook bij HipHoi:  https://www.hip-hoi.nl/c-3879114/creative-journal/ De rechter pagina van mijn journal. Bij d

HipHoi kit - september

Hallo allemaal, In september is er weer een super leuke HipHoi maandkit uitgekomen. Deze keer met de titel "Pink Rockabilly". Uiteraard heb ik een leuk inspiratie voorbeeld voor jullie gemaakt met deze kit.  Hopelijk krijgen jullie nu nog meer ideetjes wat je allemaal kunt maken met deze kit.  Heb je deze kit gemist? Hij is nog te bestellen, los of als abonnement.  Bij deze de directe link voor de losse kit: https://www.hip-hoi.nl/a-49540687/hiphoi-kits/pink-rockabilly-hiphoi-kit-september-2017-los/ Toch liever een abonnement? Mail ons dan even: info@hip-hoi.nl Zoals jullie zien heb ik ook de fuse gebruikt. Vergeet hem gewoon af en toe te gebruiken en dat is zonde. Vandaar nu weer uit de kast gepakt en aan de slag gegaan ;).  Bij het pakket zitten leuke tekstballonen van het leuke merk: Dutch Doobadoo. Heb mijn mini Distress inktjes erbij gepakt en de teksten een kleurtje gegeven. Zo kun je ze de kleur geven dat het best bij jou project past en dat is leuk. Uiteraard is zijn