Doorgaan naar hoofdcontent

Theepot kaart en een Creatief 2013....

Toch nog een berichtje van mij.... nog net in 2012 :).
Gisteren begonnen met een patroontje dat ik al een tijd terug had gekregen van iemand en vandaag heb ik hem afgemaakt.
Het is een "Theepot" kaart geworden. Ben er zo trots op, hihi.
Hieronder het eindresultaat:


Heb een clearstempel van Forever Friends gebruikt en ingekleurd met Distress Inkt. Stansjes om bloemen te maken en een leuke vlinder. Het papier is ook van Forever Friends.


Aan de achterkant heb ik nog een soort standaard gemaakt, zodat je de kaart ook leuk neer kunt zetten. In de kaart verstopt onder het dekseltje kun je een label schuiven, hierop kun je nog een leuke tekst schrijven.
Ben weer erg benieuwd wat jullie van mijn Theepot kaart vinden.

"Voor iedereen alvast een heel gelukkig, gezond en
uiteraard creatief 2013".

Liefs Antoinette

Reacties

 1. Mooie theepot en ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke,
   Bedankt voor het compliment. Was ook erg leuk om te maken, helemaal omdat nog nooit zo een soort kaart had gemaakt.
   Liefs Antoinette

   Verwijderen
 2. Leuke theepot hoor antoinette, ik heb hem al live mogen aanschouwen en ik heb het genoegen om hem nu ook te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Els,
   Bedankt voor je complimenten.... en inderdaad jij hebt hem al in het echt kunnen bewonderen ;). Ben ook zeker benieuwd hoe die van jou gaat worden.
   Liefs Antoinette

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

HipHoi DT creatie - PL kaartjes zelf maken

Hallo allemaal, Vandaag weer een HipHoi DT creatie van mij:
www.hip-hoi.nl Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de groene Mixed Media serie van Studio Light, de mini doosjes Distress Inkt in 3 kleurtjes, en een tekst achtergrond stempel van Carabelle Studio. 
Voor onze lieve hond Bella ben ik bezig met een PL album te maken. Hoe gaaf is het om foto’s vanaf pup in een mooi album te plakken en hier iets moois van te maken. Nu vond ik het helemaal leuk om er ook eigen gemaakte Project Life kaartjes tussen te gebruiken. 
Je kunt dan naar eigen smaak en stijl je kaartjes maken, niets is leuker natuurlijk. 
Wat heb ik zoal gebruikt:
2 soorten mask stencils van de groene mixed media serie van Studio Light. De bloemenmask is een A5 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-50199073/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a5-mixed-media-nr-15-maskmm15/
De ruitenmask is een A4 stencil en hier te shoppen: https://www.hip-hoi.nl/a-49907245/studio-light-mixed-media/mask-stencil-a4-mixed-…

Elvis kaart voor mijn vader en Post voor Kanjers....

Hallo blog vrienden, Morgen gaat dan het prijsje voor Margreet op de Post voor de 50 volgers Candy. Nogmaals gefeliciteerd Margreet en natuurlijk veel plezier met jou prijsje.
Ook wil ik meer mijn nieuwe volgers welkom heten, want inmiddels heb ik alweer 54 volgers. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf toch.... :).
Binnenkort ga ik weer een nieuwe Candy bekend maken, dus wil je graag kans maken op een leuke prijs van mijn Webwinkel "HipHoi"? Blijf dan zo nu en dan op mijn blog kijken, want jullie kunnen allemaal weer mee doen.
Nu dan mijn kaartje die ik natuurlijk wilde showen. Mijn vader was afgelopen zondag jarig en is 64 jaar geworden. Nu is hij groot fan van Elvis Presley, dus hoe leuk is het om hiervan een kaart te maken. Mijn vader was heel blij met de kaart, dan ben ik ook blij natuurlijk hihi.
Nu moest ik afgelopen week ook weer een kaart voor Post voor Kanjers maken. Dit jongetje is gek op het konijn BoBo. Dus op het internet weer leuke plaatjes gezocht en geprobeerd hier weer ee…

Luier Easel kaart....

Hallo lieve bloggers, Hier weer een berichtje en creatie van mij. Heb nu een heerlijk weekje vakantie, was ik ook echt wel aan toe. Dus deze week maar extra uit rusten, leuke dingen doen en vooral veel freubelen. Deze week heb ik zo een schattige kaart gemaakt, het is het maandpatroon van Ilonka's Kaarten en Tags Club. Vorige keer was dit de Hart Easel kaart die ook op mijn blog staat. Ze zijn zo gaaf om te maken. Deze maand is het een Luier Easel Kaart, ik heb er een meisjes kaart van gemaakt. Moet zelf zeggen dat ik het echt een dotje vind geworden hihi.


Heb een schattige stempel gebruikt van Forever Friends en ingekleurd met Distress inkt.
Je kunt je nog steeds opgeven voor mijn HipHoi Candy, lees het bericht hieronder hoe het werkt.
Fijne middag en avond nog en tot mijn volgende berichtje :) Liefs Antoinette